Over deze blog...

Politiek is voor iets dat niet uit een ivoren toren gedaan wordt maar op straat, in Wijnegem. Niet alleen, maar samen met buren. Samen met jongeren, ouderen en kinderen. Samen met eeuwenoude gevestigde Wijnegemse families en nieuwkomers. Samen met mensen die iets heel belangrijk met elkaar gemeen hebben: de gemeente waarin ze wonen. Iedereen kan en mag daar ideeën en dromen over hebben. Die dromen wil ik beluisteren omdat Wijnegem van ieder van ons is.


Op deze blogpagina post ik daarom 12 maanden voor de verkiezingen elke maand een nieuw fris idee voor Wijnegem. Op die manier vormen zich uiteindelijk '12 noodzakelijke werken voor Wijnegem'. Werken die van Wijnegem een beter dorp moeten maken, en tot stand komen uit gesprekken die ik heb met Wijnegemenaars zoals u, en vormen de basis van de standpunten die ik persoonlijk én via dorpspartij durf! inneem binnen de Wijnegemse dorpspolitiek.

Daarnaast verzamel ik ook zeer uiteenlopende ideeën/vragen van betrokken burgers en worden deze gerangschikt per beleidsdomein. Via burgerparticipatie komt zo een actieplan voor Wijnegem tot stand.


Tom

Reacties

Populaire posts van deze blog

4de werk voor Wijnegem. Onderwijsbeleid in een notendop. Van veilige schoolstraten tot een vrijwilligersvergoeding voor 'opvangouders'.

2de werk voor Wijnegem. “Van schoonmaakcheques voor jongeren tot speelpleintjes voor kinderen"

3de werk voor Wijnegem. Van "culturele pop-up wedstrijd" tot "torenhoge ambities voor Jan Vleminck". Iedereen telt mee.