Over deze blogPolitiek is voor iets dat niet uit een ivoren toren gedaan wordt maar op straat, in Wijnegem. Niet alleen, maar samen met buren. Samen met jongeren, ouderen en kinderen. Samen met lang gevestigde Wijnegemse families en nieuwkomers. Samen met mensen die iets heel belangrijk met elkaar gemeen hebben: een bewuste keuze voor Wijnegem. Iedereen kan en mag ideeën en dromen hebben over wat hun 'Wijnegem van morgen' is.

Op deze blogpagina post ik daarom 12 maanden voor de verkiezingen elke maand een nieuw fris werk voor Wijnegem. Op die manier vormen zich uiteindelijk '12 noodzakelijke werken voor Wijnegem'. Werken die van Wijnegem een beter dorp moeten maken, en tot stand komen uit gesprekken die ik heb met Wijnegemenaars zoals u. Deze gesprekken vormen de basis van de standpunten die ik persoonlijk én via dorpspartij durf! inneem binnen de Wijnegemse dorpspolitiek.

Via burgerparticipatie komt zo een actieplan voor Wijnegem tot stand.


Tom

Reacties

Populaire posts van deze blog

4de werk voor Wijnegem. Onderwijsbeleid in een notendop. Van veilige schoolstraten tot een vrijwilligersvergoeding voor 'opvangouders'.

7de werk voor Wijnegem. Waar is Tommy? Wie zoekt die vindt. Een nieuwe kijk op ruimtelijke ordening.

5de en 6de werk voor Wijnegem. Doe de tango! Digitale communicatie en personeelsbeleid van onze gemeente.